Meteen naar de inhoud
Home » over

over

Samen bouwen aan een toekomstbestendige en veerkrachtige samenleving: als toekomstverkenner, trendonderzoeker, adviseur, coach en programmamaker zet ik me daar graag voor in. Dat doe ik op eigen initiatief en in opdracht.

Vanuit mijn bureau Ontroerende zaken help ik organisaties beter te navigeren in onzekerheid, verder vooruit te kijken, de blik op de lange termijn (door) te ontwikkelen en permanent op de agenda te zetten. Om tot nieuwe inzichten te komen voor de lange termijn en van daaruit nieuwe ideeën, concepten, strategieën en beleid te ontwikkelen.

Al meer dan 20 jaar ben ik gefascineerd door de impact van kunst en creativiteit op maatschappelijke vraagstukken. Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een toekomst waarin samen wonen, werken en leven op gezonde, prettige en leefbare plekken centraal staat. Vanuit die fascinatie heb ik mij toegelegd op trendonderzoek en toekomstverkenning vanuit beeldcultuur en media.

Ik vind het bovendien belangrijk om niet alleen voor, maar vooral ook sámen met andere creatieve professionals, onderzoekers en natuurlijk mijn opdrachtgevers mogelijke en wenselijke toekomsten te verkennen en verbeelden en op basis daarvan prioriteiten te stellen voor vandaag en morgen.

Ik doe dus niet alleen onderzoek voor jouw bedrijf maar bij voorkeur zoek ik naar manieren om dat ook samen te doen, omdat ik denk dat toekomstdenken én handelen vaardigheden zijn die organisaties verder helpen op weg naar een duurzame sociale en veerkrachtige samenleving.Ben je benieuwd naar mijn werkwijze en wil je weten of ik ook iets voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op! Ik praat graag met je verder

Tot in de toekomst!